Arthur

Arthur is een ”Brother” van het eerste uur. Hij is woonachtig in Wilp en onze ”Barn” staat in zijn tuin. In tegenstelling tot de andere Brothers heeft hij geen opleiding in de techniek, maar door van heel jongs af aan te sleutelen aan fietsen, brommers, motoren, auto’s en de restauratie van diverse Mini’s heeft hij de nodige ervaring opgedaan.

Arthur is van beroep grafisch vormgever, hij werkt dagelijks in de creatieve branche. Hij heeft ruime ervaring met vele soorten media, zowel in alle conventionele vormen zoals drukwerk, tijdschriften, kranten en het ontwerp van huisstijlen als in 3D, internet en social media. Arthur heeft dan ook deze website gebouwd en de huisstijl van de Barn Brothers ontworpen.

Ook het eerste ontwerp van de motoren die we bouwen komt uit zijn handen. Na een brainstorm met alle Brothers wordt een concept voor de motor bedacht, hij zet deze om in een digitale schets. Dit geeft tijdens het bouwen van de motor een leidraad voor de lijn van de motor en de unieke elementen kunnen dan mooi uitgewerkt worden. Ook is het voor de kleurstelling van de motor ideaal, er kan tijdens de ontwerpfase makkelijk veranderd worden en de meest wilde ideeën afgeschoten worden.

Hulp nodig bij het ontwerp van je eigen motor?
Het is bij de Barn Brothers ook mogelijk om  je eigen ideeën uit te laten werken tot een persoonlijke ontwerp. Met een passie voor techniek en een gezonde dosis creativiteit zijn wij vaak in staat om een goed idee om te zetten in een geweldig idee en zo te helpen bij het bouwen van een unieke motor.

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand,
while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.” Albert Einstein

By |2015-10-09T10:14:54+00:00september 29th, 2015|The Brothers op Homepage|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment